Si të votosh

Kontrollo emrin në listë

Sigurohuni të gjeni emrin tuaj ne Listen Zgjedhore 2013.

Pyetje të shpeshta

Pergjigje ndaj tre komponenteve kryesore lidhur me proçesin elektoral dhe zgjedhjet e 23 Qershori 2013: Çfare perfshin Votimi; Si mund te behesh kandidat; Çdo gje mbi zgjedhjet dhe krijimin e qeverise se re.

Slideshow si te votosh

Një shfaqe fotografike e animuar, e cila tregon hapat që duhen ndjekur për një votim të rregullt.

Rëndësia e Votës

Mesazhe nga personazhe shqiptare

Mesazhe mediatike nga personazhe rinore, gjithashtu edhe personazhe te njohura plublike, te cilet theksonjne rendesine e te votuarit, vecanerisht per te rinjte shqiptare.

Çfarë bën Parlamenti

Një përshkrim i punës, funksioneve dhe struktures së Kuvendit të Shqipërisë.

Çfarë bën Deputeti

Një përshkrim i punës së deputetëve në Kuvendin e Shqipërisë.

Sistemi Zgjedhor

Proporcionali Rajonal

Një shpjegim praktik dhe i thjeshtë i sistemit elektoral i cili do të përdoret në zgjedhjet e 23 Qershorit.

Bëj Parlamentin Tënd

Një aplikacion interaktiv ku gjithësecili mund të përfshihet pë të krijuar dhe kuptuar funksionet e një Parlamenti.

Lista e Kandidateve per Deputet 2013

Lista e Kandidateve per Deputet 2013 sipas Komisionit Qendror Zgjedhor ne 12 Qarqet e vendit.