Home > Sistemi Zgjedhor > Lista E Kandidateve Per Deputet 2013

Lista e Kandidateve per Deputet 2013

sipas listave zyrtare te Komisionit Qendror Zgjedhor

 

Koalicioni "Aleanca për Punësim, Mirëqenie dhe Integrim" (Klikoni ketu per  listen e plote te APMI)

Partia Demokratike
Partia Republikane Shqiptare
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet
Levizja per Zhvillim Kombetar
Partia Agrare Ambjentaliste e Shqiperise
Partia Levizja e Legalitetit
Partia Balli Kombetar
Partia Bashkimi Liberal Demokrat
Aleanca Demokratike
Partia Balli Kombetar Demokrat
Partia Demokristiane e Shqiperise
Partia e të Drejtave të Mohuara e Re
Partia Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen
Partia Konservatore
Partia Ora e Shqiperise
Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar
Partia Aleanca e Maqedonasve per Integrim Europian
Partia  Lidhja Demokristiane e Shqiperise
Partia Emigracionit Shqiptar
Partia Lëvizja Shqipëria e Re
Partia e te Drejtave te Mohuara
Partia Bashkimi Popullor I Pensionisteve Shqiptar
Partia Aleanca per Demokraci dhe Solidaritet
Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare
Partia Demokracia e Re Europiane
 1. Partia Demokratike
 2. Partia Republikane Shqiptare
 3. Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet
 4. Levizja per Zhvillim Kombetar
 5. Partia Agrare Ambjentaliste e Shqiperise
 6. Partia Levizja e Legalitetit
 7. Partia Balli Kombetar
 8. Partia Bashkimi Liberal Demokrat
 9. Aleanca Demokratike
 10. Partia Balli Kombetar Demokrat
 11. Partia Demokristiane e Shqiperise
 12. Partia e të Drejtave të Mohuara e Re
 13. Partia Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen
 14. Partia Konservatore
 15. Partia Ora e Shqiperise
 16. Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar
 17. Partia Aleanca e Maqedonasve per Integrim Europian
 18. Partia  Lidhja Demokristiane e Shqiperise
 19. Partia Emigracionit Shqiptar
 20. Partia Lëvizja Shqipëria e Re
 21. Partia e te Drejtave te Mohuara
 22. Partia Bashkimi Popullor I Pensionisteve Shqiptar
 23. Partia Aleanca per Demokraci dhe Solidaritet
 24. Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare
 25. Partia Demokracia e Re Europiane

Koalicioni Aleanca për Shqipërinë Europiane (Klikoni ketu per listen e plote te ASHE)

 

 

 1. Partia Socialiste e Shqiperise
 2. Aleanca Arbnore Kombetare
 3. Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane
 4. Partia Ambjentaliste
 5. Partia  Ardhmërija Shqiptare
 6. Partia Bashkimi Republikan Shqiptar
 7. Partia Demokrate për Integrim e  Prosperitet
 8. Partia e Çështjeve Shqiptare
 9. Partia e Gjelber
 10. Partia e Punës e Shqipërisë
 11. Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
 12. Partia Unitetit Kombetar
 13. Partia G 99
 14. Partia Komuniste e Shqipërisë
 15. Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori
 16. Partia  Kristian Demokrate e Shqipërisë
 17. Partia Levizja Demokratike per Ndryshim
 18. Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve
 19. Partia Mendimi I Djathte Liberal
 20. Partia për Mbrojtjen e të Drejtave  të Emigrantëve
 21. Partia Personat me Aftësi të Kufizuar
 22. Partia Rruga e Lirisë
 23. Partia Shqiptare Atdheu
 24. Partia Socialpuntore Shqiptare
 25. Partia Socialiste e Moderuar
 26. Partia Socialiste e Vertete 91
 27. Partia Toleranca e Re e Shqipërisë
 28. Partia Ligj dhe Drejtësi
 29. Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare
 30. Partia Lëvizja Socialiste për Integrim
 31. Partia Bashkimi per te Drejtate Njeriut
 32. Partia Demokracia Sociale
 33. Partia Social Demokrate
 34. Partia Aleanca Demokristiane e Shqiperise
 35. Partia Pajtimit Kombëtar
 36. Partia Aleanca Popullore
 37. Partia e Punes e Shqiperise  e Riorganizuar

 

Aleanca Kuq e Zi (Klikoni ketu per listen e plote te AK) 

Fryma e Re Demokratike (Klikoni ketu per listen e plote te FRD )

Partia Lidhja per Drejtesi e Progres (Klikoni ketu per listen e plote te LDP)

Partia Popullore Kristian Demokrate e Shqipërisë (Klikoni ketu per listen e plote te PPKDSH)